Egy amerikai srác már a harmadik terrortámadását élte túl a brüsszeli reptéren tegnap

külföld
2016 március 23., 07:25
comments 169

Mason Wells egyike annak a négy mormon hittérítőnek, akik a keddi robbantás során sérültek meg a brüsszeli reptéren. A 19 éves srácot repeszek találták el, égési sérüléseket szenvedett és elszakadt az Achilles-ina is. Mason apja az ABC News-nak azt mondta, hogy a fia nagyon közel volt a robbanáshoz. Hozzátette, hogy ez már a harmadik robbantás volt Mason életében, amit átélt.

photo_camera Mason Wells és az egyik haverja a Brüsszeli reptéren

A fiú 2013-ban csak egy háztömbnyire volt a bostoni robbantástól. Akkor az anyját várta, aki részt vett a maratonon. Aztán a család tavaly novemberben is nagyon megrémült, mikor a merényletek történtek, mert Mason éppen Párizs közelében volt.

Az orvosok szerint a fiú teljesen fel fog épülni a mostani sérüléseiből. (ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.