"Ezt veszik, én nem erőszakolom rá senkire, ez az ő döntésük"

életmód
2016 április 05., 10:35
comments 274

Halálos nyugalommal magyaráz Egy kitakart arcú figura magyaráz arról, hogyan kell csinálni a herbált, és ő hogy került bele ebbe a világba.

Olyan természetes az egész, mintha vacsorához vásárolna hozzávalókat. Ennél a hentesnél jó a hús, annál a zöldségesnél érdemes megvenni a petrezselymet. Azért is hátborzongató, mert közben azért elmondja, milyen hatása van a biofűként árult cuccoknak, amikben semmi "bio" nincsen.

Az sem tudja, hogy milyen anyag van a zsályára felspriccelt, hígítóban feloldott porban, aki másoknak árulja.

Azt mondja ezzel sincsen baj:

"Ezt veszik, én nem erőszakolom rá senkire, ez az ő döntésük"

link Forrás

(Ha többet akarsz tudni, akkor nézd meg a Kék Pont Herbállomás Facebook oldalát, a honlapot pedig itt. A film érintettekkel és szakemberekkel készült interjúk alapján írt illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.