Gyárfás Tamás szerint hibáztak, akik szabadulása után dolgozni engedték Kiss Lászlót

sport
2016 április 06., 17:30
comments 449

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke interjút adott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról, mit gondol Kiss László körül kibontakozó botrányról.

Elmondta, hogy Kiss Lászlótól úgy tudja, az erőszak áldozata egy tekintélyes ember lánya volt (Gyárfás szerint az áldozat már nem él), aki

könnyen kapható volt, és végül úgy állította be, hogy megerőszakolták.

Az elnök elmondta, ha ez a saját lányával történik, akkor '62-ben kitekeri az erőszaktevő nyakát, és '63-ban nem engedi, hogy tovább edzősködjön, de ettől függetlenül 2016-ban nem lehet újra megbüntetni. 

Gyárfás hangsúlyozta, 

erkölcsi szempontból rosszul döntöttek azok, akik a szabadulása után engedték dolgozni Kiss Lászlót,

de ettől még furcsa lenne, ha most vonnák felelősségre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.