Adja az ég, hogy ez a légdeszka igazi legyen!

csoda
2016 április 12., 19:34
comments 76

Van ez a videó a Flyboard Airről, ami az emberiség egyik régi vágyát ábrázolja: egy vízszivattyú nélküli lebegő platformot.

link Forrás

A fent látható légdeszkáról viszont sajnos olyan keveset tudni, hogy a Mashable szerint az a legvalószínűbb, hogy az egész csak átverés. Ami elég jól sikerült, hiszen egy másik videót is közzétettek a Facebookon:

link Forrás

A videóért felelős francia cég, a Zapata Racing ugyanis eddig csak ilyen, hosszú, vízadagoló csővel ellátott deszkával állt elő.

link Forrás

A cég szerint a légmeghajtású deszka 2016-ban nem is kerül piacra. Pedig állításuk szerint 150 km/órával képes repülni, és 3 km magasba is fel tud menni.

Hiszem, ha látom! Illetve hát látom, de így sem hiszem. A jetpacket is bemutatták 50 éve, mégis csak villamossal jöttem munkába.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.