Hadházy: A félelem ne terelje el a figyelmet a lopásról!!4

POLITIKA
2016 április 12., 04:45
comments 20

A tizedik Korrupcióinfó sajtótájékoztató alkalmából készített interjút a Népszava az LMP antikorrupciós szakszóvivőjével. Hadházy Ákos elmondta, hogy borsódzik a háta, mikor azt hallja, hogy túl nagy az emberek ingerküszöbe a korrupciót illetően. Az LMP-s politikus szerint 

„ha magasan van, akkor alá kell hordani azt a rengeteg ügyet, ami majd eléri. Trágya van bőven, megépítjük a trágyadombot, ami majd eléri ezt a lécet."

Hadházy szerint a kormány a terrorveszélyt és a migrációshelyzetet használja kampánycélra, hogy félelmet gerjesszen a lakosságban. 

„A félelem érzése ne engedje elterelni a figyelmünket arról a folytatólagosan elkövetett irdatlan nagy értékű csalássorozatról, ami az EU-s pénzek elrablása. De érdemes lenne azon is elgondolkodni, hogy a korrupció miatt sokkal több ember meghal Magyarországon, mint egy terroreseményben,”

mondta a szakszóvivő. A Népszava kérdezte a politikust arról is, hogy rivalizálnak-e Juhász Péterrel. Hadházy szerint erről nincs szó, Juhász kedveli a látványos akciókat, amikkel nincs is baj, de azt sajnálja, hogy a hatvanpusztai birtok ügyénél az Együtt politikusa nem mutatott rá kellően a lényegre. Hadházy szerint

„nagyon fontos, hogy ezt a területet Mészáros Lőrinc, gázszerelő bérli évente 15,5 millió forintért 10 éven keresztül. Tehát nagyjából ki fogja fizetni azt amennyibe került.”

Az LMP-s szerint ez nem más mint egy színlelt szerződés és valójában Orbán Viktor használja a birtokot. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.