Újabb Orbán-Mészáros-nyaralót talált a Magyar Narancs

POLITIKA
2016 április 13., 19:39
comments 313

Nem a hatvanpusztai majorság az egyetlen hely Felcsút környékén, ahová elvonulhat a miniszterelnök és családja – írja a Magyar Narancs. A hetilap szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a közelben élők.

photo_camera Valahol itt kell keresni az épületet, közel az alcsútdobozi golfpályához (a nagy, kastélyszerű épület a golfpályához tartozik).

A panorámás házat a földhivatali nyilvántartás szerint Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb teleket és rajta az épületet 2013-ban eladta Orbán Győzőnek. A Magyar Narancs szerint Orbán Viktor apját nem látták a helyiek a környéken, magát a miniszterelnököt – továbbá a vélhetően őt védő TEK-eseket –, illetve Mészáros Lőrinc embereit viszont igen – utóbbiak a közelmúltban is gondozták a ház környékét. Legalább négy profi kamera pásztázza a rézhegyi villa környékét.

Orbán Viktor a héten azt állította, hogy Mészáros Lőrinc nem a strómanja, és azt is, hogy ő nem egy vagyonos ember.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.