Gyárfás marad az Úszószövetség elnöke

sport
2016 április 24., 07:33
comments 234

Lehetett volna rá számítani, hogy Gyárfás Tamás úszószövetségi elnöki posztjába kerül majd a Kiss László által elkövetett nemi erőszak körüli botrány, de nem így történt. Gyárfás Tamás, aki hetek óta azért magyarázkodik, miért nem rakott ki valakit azonnal, aki megerőszakolt egy lányt, marad a szövetség elnöke.

A Magyar Úszószövetség közgyűlést tartott a Margitszigeten. Arra a kérdésre, hogy maradjon-e Gyárfás az elnök,

a 120 jelenlévő közül 118-an szavazott igennel.

Az eredményt jól megtapsolták:

link Forrás

Gyárfás legfrissebb gondolatai az ügyről:

"Felnéztem Kiss Lászlóra. Nem voltam felkészülve egy ilyen fordulatra vele kapcsolatban. Elítélem az erőszakot. A legszomorúbb azonban számomra, hogy nem létező doppingvádakat emlegettek fel, s hogy az edzők verték a gyerekeket. Ezek mind kitalációk" (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.