"Viktor, hagyjad békén a magyar úszósportot, a magyar sportot, és menj ki innen, mert nem hozzánk tartozol"

sport
2016 április 24., 12:49
comments 298

„A Magyar Úszó Szövetség egy civil társadalmi testület, amely mindennemű politikai befolyás nélkül kell, hogy végezze a munkáját. Bennünket ez a közösség választott meg. Engem, bármelyikünket csak ez a közösség küldhet el. Akármennyire is méltatlannak tartom az elmúlt hetek támadásait, úgy érzem, hogy együtt kell végigcsinálnunk azt, amit elkezdtünk. Bármennyire is ütnek-vágnak – állnom kell a pofonokat”

- mondta Gyárfás Tamás az Úszószövetség vasárnapi közgyűlésén. Ez még azelőtt volt, hogy jelenlévő 120 főből 118 igennel szavazott amellett, hogy ő maradjon a szövetség elnöke.

A közgyűlésen Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya is felszólalt.

Elmondta, hogy őt az úszósport tette azzá, aki, a sportág pedig a családja. Ezt a családot viszont most folyamatosan támadják.

Hornyák Viktor úszóedzőnek, aki korábban Kiss László ellen beszélt, amikor elmondta az ATV-nek, hogy szerinte az erőszakból csak azért lett rendőrségi ügy, mert a lány apja rendőr volt, azt mondta:

“Viktor, hagyjad békén a magyar úszósportot, a magyar sportot, és menj ki innen, mert nem hozzánk tartozol”

illetve, hogy

„Természetesen rád is vonatkozik a megbocsátás. De csak akkor vagy rá méltó, ha végre az úszósportért és nem az ellen tevékenykedsz.”

(HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.