Etyeken fújolták a Felcsút felől támadó vasutacskát

közlekedés
2016 április 28., 05:02
comments 250

A Magyar Narancs riportja szerint bekiabálások, elégedetlenkedés és felháborodás fogadta szerdán Etyeken Tessely Zoltánt, a Felcsút és környéke fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztost.

Tessely azért tartott lakossági fórumot Etyeken, mert többen is tiltakozó levelek sorát küldték különböző kormányszerveknek, mert nem akarják, hogy a telkülön vagy közvetlenül a házuk mellett robogjon majd el a kisvasút. Az a kisvasút, ami egyelőre csak Felcsút és Alcsútdoboz között épült meg, de komolyan fontolgatják meghosszabbítását Etyek felé.

Tessely elmondta, hogy milyen jó lesz úgy turisztikai, mint közlekedési szempontból a kisvasút. A helyiek pedig elmondták, hogy nem akarják, hogy a telkeiket kisajátítsák.

Tessely nem volt hajlandó írásbeli garanciát adni arra, hogy nem vezetik át magánterületen a vasutat, úgyhogy rossz hangulatban végződött a tanácskozás, számolt be a Magyar Narancs.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.