Vádat emeltek a férje fizetését saját számlájára utaltató, válófélben lévő nő ellen

bűnügy
2016 május 03., 08:23
comments 45

Vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek a T. Lászlóné elleni nyomozás aktáját a Budapesti Rendőrfőkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága. A 44 éves, válófélben lévő asszony a gyanú szerint ellopta férje fizetését.

A módszer sem kifinomult, sem túl átgondolt nem volt: T.-né, mit sem törődve az így keletkező egyértelmű bizonyítékokkal, 2014 decemberében faxot írt férje munkáltatójának, amelyben kérte, hogy a férfi fizetését a korábban megadott bankszámla helyett egy másikra utalják.

Az övére, mármint T.-néjére.

Az így megkapott pénzzel aztán a rendőrség szakszerű megfogalmazása szerint "sajátjaként rendelkezett". (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.