Budapesten lép fel a Red Hot Chili Peppers

ZENE
2016 május 05., 08:10
comments 110

Öt év szünet után jelenik meg júniusban az amerikai zenekar új lemeze, The Getaway címmel, ezzel indulnak majd turnéra. Így érintik majd Budapestet is, szeptember 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában lépnek majd fel.

link Forrás

Az 1983-ban alapított zenekar az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb rockzenekara, de hát úgyis teljesen felesleges őket bemutatni. 1996-ban egyszer már felléptek a Kisstadionban.

John Frusciante sajnos már nem tagja a zenekarnak, őt Josh Klinghoffer pótolja 2009 óta, de két alapító, Anthony Kiedis és Flea még mindig játszik, Chad Smith a doboknál pedig 1988 óta tajga a zenekarnak. Ennyiben persze a címlapi képünk is megtévesztő, de mit lehet tenni, az volt a legjobb korszakuk.

A mostani koncertre május 13-án reggel kilenctől árulnak majd jegyeket. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.