Aczél Endre szerint Kiss László áldozata nem mond igazat

bűnügy
2016 május 08., 12:30
comments 1031

Aczél Endre, aki korábban annyival tudta kommentálni a Kiss László-ügyet, hogy az áldozat biztosan „szeretett kefélni", most hasonlóan reagált az áldozat nyilatkozatára is.

Aczél annak ellenére sem hisz neki, hogy szombat este Takáts Zsuzsanna részletesen elmondta az RTL Klubnak, hogyan erőszakolták meg az úszók, mikor 18 éves volt.

Szombat este Aczél eljutott odáig, hogy a sztárúszóknál már csak azért sem jöhet szóba a nemi erőszak, mert nagyon jól néztek ki.

Megszólalt az áldozat, akiről korábban azt mondták, hogy már nem él

Az asszonyról Gyárfás Tamás korábban azt mondta, hogy már nem él, állítása szerint ezt Kiss László mondta neki.

A most 73 éves nőt, elmondása szerint Lantos elcsalta egy szolgálati lakásba. Mikor kiderült, hogy a férfi mit akar tőle, Takáts Zsuzsanna könyörgött, hogy engedje el, de akkorra egy társával Kiss László is odaért, lefogták, és mindhárman megerőszakolták.

Miután feljelentést tett az úszók ellen, a tárgyalás közelében az egész családot komoly atrocitások érték: a nevelőapját le akarták fizetni, hogy álljon el a pertől, aztán meg is verték.

„Nézd, ezeknek a csinos sztárúszóknak semmi szükségük nem volt arra, hogy erőszakot alkalmazzanak”

Aczél Endre továbbra is úgy gondolja, hogy Kiss Lászlóék ismerték az áldozatot, és azért tették ezt vele, mert „bevállalós csajnak” tartották, „aki felnőtt fejjel egy ismeretlen, de nagyon csinos fiúval minden további nélkül bemegy egy »raktárnak« tetsző lakásba, az isten tudja miért.



Majd később részletesen is kifejti, hogy már csak azért sem lehet szó nemi erőszakról, mert „

ezeknek a csinos sztárúszóknak semmi szükségük nem volt arra, hogy erőszakot alkalmazzanak. »Minden ujjukra jutott három«<<- ezt egy olimpikon úszónő mondta nekem

”.

Hozzátette azt is, hogy „Kiss László (harmadrendű vádlott) soha nem tagadta, hogy volt - finoman szólva - "szexuális kapcsolata" Zsuzsával”. Pedig az ügybe áprilisban belebukott úszókapitány lemondó nyilatkozatában azt írta, hogy az ítéletben foglalt cselekményt soha, semmilyen körülmények között nem követte el.

Aczél továbbra sem hisz az áldozatnak. Úgy látja, a nő nyilatkozata és vádirat tele van ellentmondásokkal. Szerinte ezt támasztja alá az is, hogy Kádárék Kisséket a büntetés lejárta előtt kiengedték. Szerinte ez nem azért történt, mert akkoriban az élsportolók mindent könnyebben megősztak, hanem azért, mert „tudták - igaz, erős fönti befolyásra hogy a fiúkat >>rossz ítélettel<< sújtották”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.