Gyárfás Tamást újra kincstárnokká választották

sport
2016 május 08., 14:43
comments 95

Gyárfás Tamást az Európai Úszó Szövetség (LEN) londoni kongresszusán újraválasztották a szervezet kincstárnoki tisztségére. A megbízatás 4 évre szól.

Ő lesz továbbá a négy vezető egyike, aki képviselheti Európát a nemzetközi szövetségben (FINA). Ő kapta a legtöbb szavazatot, amikor erről döntöttek a tagállamok küldöttei.

Gyárfás két hete bizalmi szavazást kért maga ellen a magyar úszó szövetség elnöki posztján, miután az általa sokáig védett szövetségi kapitány, Kiss László távozni kényszerült. Kiss abba bukott bele, hogy kiderült, 1961-ben csoportosan elkövetett nemi erőszakért ítélték börtönre. Gyárfás többek között azt állította, hogy Kiss egykori áldozata befolyásos ember gyereke volt, de már nem él.

Az áldozat azóta jelentkezett az RTL-nél, és elmondta, hogy a fenti vélekedés egyáltalán nem igaz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.