Orbán Ráhel mégis odaért a Bocuse d'Or döntőjére

gasztronómia
2016 május 11., 14:37
comments 178

Pár órával ezelőtt

még arról kellett beszámolnun

k, hogy minden várakozással szemben nyoma sincs a várt celebeknek a szakácsversenyen. A helyszínről jelentkező Anarki kollégánk legnagyobb sajnálatára nem sikerült találkoznia a gasztroszakmában egyre nagyobb tényezőnek számító Orbán Ráhellel sem.

Schmitt Pál és Orbán Ráhel a verseny 2016-os döntőjén.
photo_camera Schmitt Pál és Orbán Ráhel

Mikor már aggódni kezdtünk, hogy szakmai szempontból egy súlytalan rendezvényről van szó, olvasónk küldött egy képet, amin Orbán Ráhel és Schmitt Pál együtt beszélik át az ebédet. Mindenki a helyén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.