Bill Clinton volt szóvivőjétől bérel lakást Obama

külföld
2016 május 26., 06:58
comments 50

Ez egyben azt is jelenti, hogy új lakás után kell néznie, mert egyelőre nem tervezi, hogy hazaköltözzön Chicagóba. Azért, mert kisebbik lánya, Sasha még gimnazista, és obama szerint "a gimi közepén kemény lenne iskolát váltani". Vagyis elnöksége után még két évig Washingtonban marad a család.

Ebbe a házba költözik Obama az elnöksége után. A házról, berendezéséről, kertjéről további fotókat találhatnak a Redfin ingatlanközvetítő iroda oldalán.
photo_camera Ebbe a házba költözik Obama az elnöksége után. A házról, berendezéséről, kertjéről további fotókat találhatnak a Redfin ingatlanközvetítő iroda oldalán.

De mert a Fehér Házban már nem lakhat, új otthont kellett keresnie. Talált is, ezt a megkapóan szép, 820 négyzetméteres, 1928-ban épült villát Washington egyik legelőkelőbb városrészében, Kaloramában, egy köpésnyire a több nagykövetségnek is otthont adó Embassy Drive-tól és az alelnöki rezidenciától, a Naval Observatorytól.

A ház Joe Lockhart, Bill Clinton egykori szóvivőjének a tulajdona, 2014-ben 5,3 millió dollár körüli áron vehette, az ingatlan most 6,3 millió dollárt érhet. Obama csak bérelni fogja Lockharttól. (Via CNN, NY Times, Washington Post, Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.