Kirabolt egy józsefvárosi trafikot, majd fél óra múlva valamiért feladta magát Zuglóban

bűnügy
2016 május 26., 16:19
comments 184

Egy középkorú férfi 18:15 körül bement egy VIII. kerületi dohányboltba, és fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót, hogy adja oda a bevételt. Meg is kapta a készpénzt, majd elmenekült. Senki sem sérült meg.

Bűnügyi technikus helyszínel a főváros VIII. kerületében, a Blaha Lujza térnél, ahol egy férfi fegyverrel, vagy annak utánzatával kirabolt egy dohányboltot (Fotó: Lakatos Péter / MTI)
photo_camera Bűnügyi technikus helyszínel a főváros VIII. kerületében, a Blaha Lujza térnél, ahol egy férfi fegyverrel, vagy annak utánzatával kirabolt egy dohányboltot (Fotó: Lakatos Péter / MTI)

Az elkövetés után rövid idővel, 18:45 körül a zuglói Thököly út és Laky Adolf utca kereszteződésénél egy férfi odament a Készenléti Rendőrség más ügyben intézkedő rendőreihez és elmondta, hogy ő követte el a rablást.


Fotó: Lakatos Péter / MTI

A rendőrök a 38 éves J. Sándornál megtalálták az ellopott készpénzt és egy játékpisztolyt, ezért előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságára. A BRFK rablás miatt nyomoz. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.