Lázár János megharcolt a Háttérhatalommal

Magyarország semmilyen megjegyzést nem tett az amerikai kormányzatra – mondta a miniszter az 51. Kormányinfón, mintha nem is ő lett volna, aki egy ugyanilyen szeánszon arról beszélt, hogy Obama elnök muzulmán menekültekkel akarja teletelepíteni Európát, a megvalósításában a fő végrehajtója maga Soros György, aki viszont ott áll a Clinton-család mögött.

2016 május 26., 14:29

Én ugyan mindig nagyon elégedett vagyok, ha a Lázár Jánost, a kormány Jávor Pálját láthatom

De ma sajnos - nehéz ezt így kimondani - Lázár puha. Nem úgy, mint Kevin Vickers, Kanada Íroszági nagykövete, aki egy mai dublini megemlékezést megzavaró tüntetőt egyszerűen megfogott és erővel elvonszolt. Ez Vickersnek ujjgyakorlat, hiszen 2014-ben saját kezűleg lőtt agyon egy, a kanadai parlamentben lövöldözni kezdő terroristát.




2016 május 26., 14:21

Érdekes jelenség: Lázár János a szemem láttára alakult át Alec Empire-ré

és máris az Atari Teenage Riot szól a parlamentben. Ráadásul a szívemből szól:

link Forrás
2016 május 26., 14:16

Tudtad, mi történt Björn Borggal, míg nem fogyeltél oda rá?

Bill Clintonná változott!

link Forrás
2016 május 26., 14:14

Haldoklom, közben inkább a Fővárosi Trvényszék jövő heti meghívóit olvasgatom

B. J. I. rendű vádlott a tulajdonában álló és érdekeltségi körébe tartozó gazdasági társaságokon keresztül szerződéses jogviszonyban állt Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatával és a Belváros Lipótváros Vagyonkezelő Zrt.-vel. B. J. vádlott a kapcsolatrendszert visszaélésszerűen használva, bennfentes közvetítőként járt el Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatánál, az önkormányzattal mint hatósággal, illetve mint tulajdonossal kapcsolatba kerülő cég és magánszemély érdekében. Ennek során ismerte meg R. L. II. rendű vádlottat és Sz. I. III. rendű vádlottat, akikkel a vád szerint 2012-2013-ig közösen követett el bűncselekményeket. B.J.I rendű vádlottat az ügyészség vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntettének elkövetésével, R. L. II. rendű vádlottat hivatali visszaélés bűntettének elkövetésével, Sz. I. III. rendű vádlottat befolyás vásárlásának bűntettével vádolja.

2016 május 26., 14:05

Az elvetemült Hír Tv-s kolléga most tesz föl egy újabb sorosozós kérdést, ráadásul cseleset

én mindjárt ölni fogok! Vagyis el is kezdem az ölést az előbb említett Frady Endre-levélben kapott grafikával:


2016 május 26., 13:57

Én már az emberi teljesítőképesség határán járok

miközben éppen 51. alkalommal adózom őszinte elismeréssel Lázár János zsenialitásának, amivel ezt a 3-4 órás etapokból álló sajtótájékoztató-sorozatot kitalálta. Arra még a NER keretei között sem volt reális esélye, hogy a szemtelenkedő sajtómunkásokat föld alatti cellákban kínozhassa, így inkább a Parlamentben teszi ugyanezt, ráadásul úgy, hogy mindenki magától dugja a fejét a hurokba. Ami ügyes, az ügyes!

2016 május 26., 13:44

A Magyar Fórum a Drogmaratonról kérdezett!

Most barmi nagyot vesztettem volna a "halott vagy él?" játékban, mivel őszintén meglepett, hogy létezik még Magyar Fórum.

Ma egyszer már jó nagyot buktam a játékban, mert kiderült, hogy Csoóri Sándor is él.

2016 május 26., 13:35

Épp egy olyan magyar találmányt tesztelek

ami azt ígéri, hogy pusztán színes szemüveglencsék segítségével megváltoztatja a tudatállapotot. Meg kell mondanom, hogy Lázár János kellemesen zúgó-brummogó orgánuma SOKKAL andalítóbb, mint ez a szemüveg!

2016 május 26., 13:21

Kovács Zoltán a tájékoztató előtti percekben is ezt a 444-es közvetítést olvasta!

Ez abból derült ki, hogy tréfás oldalvágás formájában cáfolta, amit 13:53-kor posztoltam, miszerint

Az a Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki a fél felnőtt életében Soros György ösztöndíjával tanult valahol.

Kovács szerint a valósnál sokkal fiatalabbnak néztem őt, mert ez a "fél felnőtt élet" igazából kábé 8 évet jelentett.

Ez legyen a legnagyobb tragédia a mai napon, kedves Siheder Zoltán!

2016 május 26., 13:16

Nem gondolom, hogy bárkire tartozna

mondja Kovács Zoltán a saját, korábbi Soros-ösztöndíjaira vonatkozó Népszabadság-kérdésre. Kovács legalább 8 évig tanult Soros támogatásával Soros és mások egyetemein, Soros pénzéből, most pedig úgy sorosozik, mintha a Megjöttek a fehérvári huszárokat énekelné.

Lázár erre bedobja, hogy a témában megkérdezte Orbánt mint olyan fideszes politikust, aki korábban kapott Soros-ösztöndíjat, mire Orbán azt felelte, hogy ha ez probléma és Soros úrnak kell a pénz, bármelyik fideszes politikus visszafizeti azt.

Kovács aztán mégis arra céloz, hogy nem készül utalni Sorosnak.

2016 május 26., 13:08

Ifjúnak már nem minősíthető másod- harmadvonalbeli fideszes poltikusnak nevezte magát Lázár!

Ezt egy olyan kérdésre felelve mondta, ami a Pintér belügyminiszterrel való állítólagos háborújára vonatkozott. Az ön-öregezéssel arra célzott, hogy azt ennyi idő kitanulta, kibe érdemes belekötni és kibe nem. És Pintérbe szerinte semmiképp sem érdemes. Végre viccelt is, ami, ha megpróbálja, általában jól megy neki, most is hálásan kacagott a közönség.

2016 május 26., 13:07

Pakson csak orosz technológiával lehet atomerőművet bővíteni

így meg van kötve a kezünk. A Bizottsággal konstruktívak a tárgyalások Paks II.-ről.

Paks nem lehet az MVM része. Hogy miért? Hát mert a Paks 2.-ben előállított áramhoz mindenkinek egyformán kell hozzáférnie, ebből az következik, hogy Pkas2.-nek önállónak kell maradnia.

A Rothchild-csoport egyik tanulmányára hivatkozva Lázár azt állítja, hogy az új blokkban termelt áram árából kifizethető az építésre felvett hitel és még osztalék is várható ezután. Lázár azt nem emlÍti, hogy az atomerőművel kapcsolatos költségek egyik legnagyobb falatja a bontés és a hulladékelhelyezés költsége, amivel viszont nem számoltak.

2016 május 26., 12:56

Egészen fura másodpercek: Lázár mosolyogva reklámozza a blogstar.hu-t

Az online sajtó nevében is nagy öröm, hogy Lázár ennyire szeret egy weboldalt. Az ott publikáló Csúri Ákost is szereti a jelek szerint, úgy mórikálnak a riporterrel, mint egy rokokó pásztor és pásztorlányka. Szívmelengető jelenet!!!

2016 május 26., 12:51

Nem lehet azért hátrányosan megkülönböztetni valakit, mert Fidesz-tag

Ezt Lázár arra az RTL Klub-os kérdésre mondta, hogy miért kapott annyi megrendelést a KLIK-től a szolnoki fideszese polgármester fiának ügyvédi irodája.

 
Nagyon helyes, ha Lázár kiáll korunk pestise, a fideszesek háttérbe szorítása ellen! Egy országban, ahol lassan az állampárt támogatói az új cigányok.

2016 május 26., 12:48

Az esemény most annyira unalmasan csordogál, hogy stikában megnéztem ezt:

link Forrás