Trump stábja elkövette a klasszikus hibát, rossz címre küldtek egy emailt

külföld
2016 május 26., 10:56
comments 40

Mindenkivel megesik ez, aki emailt használ, hogy véletlenül rossz címzetnek küldi el a levelét. Nemrég egy ilyen eltévedt levélből tudtam, meg, hogy egyik kollégánk Cucinak hívja a csaját, volt is ám nagy mulatság.

De még ez se volt annyira vicces, mint az, ami most Donald Trumppal történt.

Trump stábja most, hogy a republikánus jelöltséget már megszerezte, gőzerővel állt neki valószínű riválisa, Hillary Clinton lejáratásának. Az elmúlt napokban főleg Bill Clinton nőügyeit hozták elő a távoli múltból - ezek felidézését most mellőzném, nem derült ki semmi olyan, amit ne tudnánk már vagy húsz éve.

Szerdán viszont már magáról Hillary Clintonról akartak terhelő adatokat szerezni. Trump kampánytanácsadója, Michael Caputo ezért meg is fogalmazott egy levelet, hogy "gyűjtsetek össze infókat a HRC/Whitewater ügyről amilyen gyorsan csak lehet". Most a Whitewater-sztoriban se merülnék el, ez egy ingatlanfejlesztési korrupciós sztori, aminek minden részletét legalább 15 éve ismerjük. Mert most nem ez a lényeg, hanem az, hogy

Hope Hicks, Trump kampányszóvivője válaszát Michael Caputo helyett véletlenül Marc Caputónak küldte el.

Apróságnak tűnik, csakhogy Marc Caputo a Politico újságírója, aki már sokszor járt jól azzal, hogy majdnem úgy hívják, mint Trump tanácsadóját, saját bevallása szerint sem ez volt az első eset, hogy Michael Caputónak szánt levelet kapott. (Via Politico, Yahoo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.