Tarlós és a BKV-vezér sem engedné, hogy Habony barátai vegyék át a Puskás stadion metrómegállót

gazdaság
2016 május 27., 14:40
comments 27

A főpolgármester és a BKV-vezér is cáfolja a Puskás Ferenc Stadion metróállomás eladását. A Magyar Nemzetnek Tarlós István azt nyilatkozta:

sem Habony Árpád barátai, sem más offshore-lovagok nem tehetik rá a kezüket a megállóra.

Bolla Tibor, a BKV vezetője is cáfolta a metrómegálló eladását, a lapnak azt is mondta: a közlekedési cég éppen a Demszky-korszakban kötött szerződések hátrányait számolná fel, de a megálló feletti, feleslegessé vált irodaház eladásával a BKV több mint egymilliárd forintot nyerhet.

Korábban a Heti Válasz arról írt, hogy a a Princess pékséglánc tulajdonosai – Shabtai Michaeli és Michael Gagel – szerezhetik meg a Puskás Ferenc Stadion metróállomást, valamint az annak tetejére épült Stadionok irodaházat. Ők Habony környezetében bukkannak fel rendszeresen, de annyira, hogy még a nagy letelepedésikötvény-bizniszben is ott vannak (Hír TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.