Johnny Depp másfél éve kisebb megszakításokkal kokainozik, iszik és veri a feleségét

bulvár
2016 május 28., 18:23
comments 238

Johnny Depp és Amber Heard szakítása egészen váratlan hír volt, az elmúlt pár napban azonban minden nap új megdöbbentő részlet derül ki az ügyről.

Amber Heard egy friss interjúban arról beszél, exférje a 15 hónapig tartó házasságuk alatt

szinte végig kokainozott, ivott és bántalmazta őt.

Csak akkor volt józan, amikor filmet forgatott. Amint vége lett a forgatásoknak, már be is volt állva, állítja Amber.

"Johnny paranoiája, hallucinációi és agressziója nőttön nőtt a kapcsolatunk alatt. Csakúgy, mint az én meggyőződésem arról, hogy újra drogozik"

A távolságtartási végzés már érvénybe lépett, Johnny Depp nem mehet közelebb 100 yardnál (91 méternél) Amber Heardhöz.

De a válópernek még nincs vége, a következő tárgyaláson születik meg az ítélet, ami kimondja, tényleg volt-e szó szerhasználatról és erőszakról, Johnny Depp ugyanis azt állítja, Amber nem mond igazat. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.