Tizenegyesekkel nyerte meg a BL-döntőt a Real Madrid

futball
2016 május 28., 19:43
comments 89
Henrique Casemiro (Real Madrid) gyűri maga alá Saul Niguezt (atletico Madrid) a milánói BL-döntőben. (MTI/AP/Luca Bruno)
photo_camera Henrique Casemiro (Real Madrid) gyűri maga alá Saul Niguezt (Atletico Madrid) a milánói BL-döntőben. (MTI/AP/Luca Bruno)

Ötödször nyerte meg a BL-t (a BEK-kel együtt tizenegyedszer) a Real Madrid, miután rendes játékidőben és hosszbbításban is 1:1-re végzett az Atletico Madriddal. A tizenegyeseket mindkét csapat belőtte a negyedik sorozatig, akkor Juanfran (Atletico M.) hibázott, az ötödik Reálos, C. Ronaldo betalált, ezzel ismét a Real Madrid lett Európa legjobb klubcsapata.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.