Két férfi autóval elrabolt, és megerőszakolt egy fiatal nőt Pécsen

bűnügy
2016 május 30., 14:15
comments 139

Szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt szombaton előzetes letartóztatást rendeltek el a Pécsi Járásbíróságon két pécsi férfi ellen, akik megtámadtak egy fiatal nőt – írja a Bama.

A lap szerint a férfiak május 23-án Pécsen, az esti órákban egy fiatal nőt a hajánál fogva berángattak egy kocsiba, majd magukkal vitték egy olyan városrészbe, amit a sértett nem ismert. Egy családi házba tuszkolták be, ahol az egyik szobában csak egy matrac volt, itt mindketten erőszakosan megerőszakolták. A nő akkor tudott elmenekülni, amikor a két férfi elaludt.

Az előzetest azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által erőszakkal, illetve az élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy hónapra rendelték el.

A büntetett előéletű gyanúsítottak 5-10 évet kaphatnak. (Bama)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.