Röhögjünk együtt a 444 kilométernyi belga szuperdugón!

közlekedés
2016 május 30., 12:02
comments 32

Emma Belgiumban él, és a vallonok vasúti sztrájkja miatt ma reggel eszébe jutott, hogy online ellenőrizze a dugóhelyzetet. Amiről mi jutottunk eszébe, mert 444 kilométernyi olyan autópálya- és gyorsforgalmiút-szakaszt talált, ahol maximum 10 kilométer per órával cammogott a forgalom.

Holnap pedig a sátáni 666 kilométer sem kizárt, ugyanis

Hiaba csak a vallon vasutasok sztrajkolnak, az egesz orszag lebenult, es holnap altalanos sztrajk lesz: se allami hivatalok, se helyi tomegkozlekedes, es ugye erre jon meg a par napja tarto vasutassztrajk. Ma este valoszinuleg nem lesz 444 km vagy tobb, viszont holnap reggel meg lehet (vagy mindenki otthon marad, es uresek lesznek az utak).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.