Verni kezdték a gyerekgyilkost az áldozat hozzátartozói a Fővárosi Törvényszéken

bűnügy
2016 május 30., 12:40
comments 162

Egy húsz évvel ezelőtti kettős gyilkosság elkövetésével gyanúsítják a libanoni Matar Boulos Azizt, akinek ma volt a tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken.

A vád szerint a férfi 1996-ban brutálisan megölt egy hétéves kisfiút és a gyerek édesanyját, miközben kirabolta a családot, amelyik korábban munkát adott neki. A gyilkosság után a férfi elmenekült az országból, csak 2014-ben fogták el, tavaly hozták vissza Magyarországra.

A tárgyaláson húsz év után most találkozott először a feltételezett gyilkos az apával és a meggyilkolt kisfiú testvérével, aki elbújt a férfi elől.

link Forrás

A hvg beszámolója szerint az apa már a bejáratnál megpróbálta leköpni a vádlottat, majd a tárgyalóteremben hirtelen neki is esett. Aztán valaki a vádlott mögött is felpattant, és szintén ütni kezdte ököllel a kettősgyilkosság vádlottját.

A kis teremben csak egyetlen őr volt, aki csak nehezen fékezte meg a hozzátartozókat. Kifelé menet még a tárgyalóterem üvegajtaját is betörte a meggyilkolt fiú nővére, ellen büntetőeljárás indult.

A bíró a tárgyalást a körülmények miatt elhalasztotta, mert a vádlott biztonságát nem tudták szavatolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.