32 vendég lett rosszul az angyalföldi Trófea Grillben

bulvár
2016 május 31., 07:50
comments 107

Az eset több hete történt, de az Index csak most szerzett róla tudomást. Az ÁNTSZ vizsgálata szerint az étterem dolgozói között calicivírus-járvány tombolt, és a beszenneződött konyhai eszközök és ételek segítségével ezu terjedt át a vendégekre.

A dráma után a fővárosi kormányhivatal népegészségügyi osztálya fertőtlenítős nagytakarítást rendelt el az érintett Trófeában, a dolgozókat pedig soron kívüli székletszűrő vizsgálatra kötelezték. Az étterem üzemeltetőjének több százezer forintos egészségügyi bírságot kell kifizetnie.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.