A rendőrséget nem érdekli, miért költött 120 millió forintot 110 ugyanolyan honlapra az MTVA egyik cége

bűnügy
2016 május 31., 08:49
comments 97

Nem indít nyomozást a rendőrség az MTVA Új Média és Teletext Kft.-jének honlapvásárlásai miatt. Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke márciusban tett feljelentést a Direkt 36 cikke nyomán, mely leleplezte, hogy az MTVA 120 millió forintot fizetett 110 weboldalért.

link Forrás

De nem akármilyen weboldalakért, hanem 110, feltűnően hasonló weboldalért, amelyek között a legnagyobb különbség az volt, hogy a "hirado" mellett más településnév szerepelt az url-ben.

A rendőrség bűncselekmény hiányában utasította el a feljelentést, amit azzal támasztott alá, hogy egy, az adásvételbe amúgy bevont vagyonértékelő cég szerint 120 millió forint nem is sok ennyi weboldalért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.