Gigantikus aligátor rémisztgette a golfozókat Floridában

ÁLLAT
2016 május 31., 04:01
comments 98

Egy akkora, de komolyan mondom, akkora aligátor szambázott át egy floridai golfpályán, hogy el se hiszed:

link Forrás

Elsőre trükkfelvételre gyanakodtam, vagy arra, hogy a perspektíva csalta meg a szemem, de aztán besétál a képbe egy ember, aki sokkal közelebb van a kamerához, mégis törpének tűnik a gigantikus hüllő mellett.

Floridában az aligátorok a hétköznapok részei - én például rövid floridai tartózkodásaim alatt kettőt is láttam a szabadban, egyet egy autópálya parkolójában, egyet pedig elgázolva az út mellett -, de ez az állat még ott is feltűnést keltett.

Az állatról egy golfozó, Charles Helms készítette a felvételt, tőle tudjuk, hogy a hatalmas dög már-már szenvtelen nyugalommal vonult el egy bunker mellett.

A palmettói golfklub, a Buffalo Creek egyik alkalmazottja szerint az óriásaligátor rendszeres vendég a pályán, de annyira, hogy sokan eleve azért járnak ide golfozni, hogy megfigyelhessék. Ezeket az aligátorturista golfozókat könnyű felismerni golfozóktól elütő szokásaikról:

rendszerint párban járnak, de egyikük nem golffelszerelést, hanem kamerákat cipel.

"Nem zavar ő senkit, és őt sem zavarja senki. Olyan ő, mintha a kabalaállatunk lenne" - mondta Wendy Schofield, a golfklub alkalmazottja.

Azt, hogy az állat valójában mekkora, még senki se merte lemérni. Amit a magam részéről megértek, ránézésre négyméteresnek tippelik, és ki az, aki egyáltalán közel merészkedne egy ekkora ragadozóhoz. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.