Határőrképzésre megy Novák Kripli Előd

POLITIKA
2016 május 31., 08:34
comments 374

Míg más nyaralni megy, Novák Előd négyhetes alapkiképzésen vesz rész, ami után tervei szerint a határvédelmet erősítené. A Jobbik éppen körön kívül került politikusa erről az M1 reggeli műsorában beszélt.

A hírről értesülve a 444 szerkesztőségében kisebb vita alakult ki arról, hogy van-e a magyar parlamentnek olyan képviselője, aki 50 évesnél fiatalabb, is alulmaradna Novákkal szemben egy ökölharcban. Szerintem nincs, és anyukája helyében kifejezetten félteném a magyar határon átszökni próbáló, kegyetlen borzalmakat átélt szír menekültektől.

Érdemes felidézni, hogy amikor Novák legutóbb hősködni próbált, konkrétan majdnem belehalt. Még 2014 februárjában vett részt egy kitörésnapi emléktúrán, ahol úgy kibicsaklott a bokája, hogy kórházba kellett vinni. Ahol az érzéstelenítéstől lebénult a fél teste, leállt a légzése és újjá kellett éleszteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.