Johnny Depp állítólag zokogott, miután állítólag megrugdosta Amber Heardöt

bűnügy
2016 június 02., 07:24
comments 81

Ha minden igaz, újabb megrázó részletek derültek ki Johnny Depp és Amber Heard mostanra zátonyra futott kapcsolatáról. A színésznő a múlt héten adott be válókeresetet Depp ellen, aki ellen pár nappal később távolságtartási végzést is kért, mert állítása szerint Depp rendszeresen bántalmazta. Ezt akkor fényképekkel bizonyította, most viszont az Entertainment Tonight bemutatott egy sms-váltást. A beszélgetők állítólag Heard és Depp asszisztense, Stephen Deuters voltak.

Az sms-ek 2014 májusából valók, amikor Heard és Depp még nem voltak házasok.

Az első sms-ben a küldő, állítólag Deuters azt írja, hogy egy bizonyos férfi, állítólag Depp "nagyon bűnbánó és tudja, hogy rosszat csinált". "Jobbá akar válni, ezt nagyon világossá tette reggel. Úgy érzem, fordulóponthoz érkeztünk" - írta.

Amire beszélgetőpartnere, állítólag Heard később azt írta, hogy "már rengetegszer csinálta ezt. Tokióban, a szigeten, Londonban (arra emlékszel?!), én meg mindig kitartok mellette. Mindig elhiszem, hogy jobb lesz, aztán úgy három havonta megint ugyanott vagyok".

Az sms-ekből kiderül, hogy az asszonyverő még csak nem is emlékezett rá, hogy előző este megrugdosta áldozatát. "Elszomorít, hogy nincs tisztában a tegnapi tettei súlyosságával. Szerencsétlenségemre és minden részletére emlékszem" - írta a nő, akiről azt feltételezik, hogy Heard.

"El volt borzadva. Amikor megmondtam neki, hogy megrugdosott, elsírta magát. Gusztustalan volt, és ezt tudja is" - válaszolta az, akit Deutersnek hisznek.

Az sms-ek nyilvánosságra kerülésének napján terjedt el az is, hogy Heard újabb fényképekkel fogja bizonyítani a rendszeres bántalmazásokat. (Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.