A TV2-nél landolt az Origó Lázár-gate utáni főszerkesztője

Média
2016 június 06., 14:53
comments 72

Pálmai L. Ákost azt követően nevezték ki az Origó főszerkesztőjének, miután Sáling Gergőnek politika nyomásra távoznia kellett a lap éléről. Pálmai tagadta, hogy a politika beleszólt volna a döntésbe, ezt akkor a „változó médiafogyasztási szokásokkal” magyarázta.Pálmai L. Ákos : Fotó: Facebook

Miután a Száraz István tulajdonában álló New Wave Média Kft. december közepén megvette az Origo Média Zrt.-t a Magyar Telekomtól, új főszerkesztőt is vittek a laphoz, így Pálmainak márciusban mennie kellett.

A hvg.hu megtudta, hogy mostantól a TV2-nél a Tények Extrát főszerkesztheti majd, ahová a Tények napi trash híreitől elkülönülő, hosszabb riportosabb anyagok kerülnek. Ebben a részben nemrég külön anyagot szenteltek Soros György magánéleti ügyeinek is, ráadásul még az is kiderült róla, hogy csóróbb Mészáros Lőrincnél is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.