Twitter-osztagot alapít a magyar rendőrség

futball
2016 június 06., 13:22
comments 173

NFIP Hungary néven lehet bekövetni azt a Twittert, amire az a 8 magyar rendőr fogja szolgáltatni a tartalmat, akiket a foci-EB-re küldenek majd. A rendőrségnél azt ígérik, hogy a helyszínről folyamatosan, első kézből tájékoztatják a kiutazó szurkolókat, egészen a magyar válogatott szereplésének végéig. Ebben pedig az a biztató, hogy a projektben a partnerük a mindig zseniális police.hu lesz.A focirendőrök - Fotó: police.huA kiutazó rendőröknél kiválasztási szempont volt a készség a drukkerekkel való párbeszédre, és alapvetően tisztában kellett lenniük az Európa-bajnokság menetével is, ami újabb garancia a legjobb EB-s kontenra.

A rendőrség a Twitter csatornáján keresztül is oszt meg „#EURO2016” hashtaggel ellátva közérdekű információkat, illetve a police.hu weboldalon külön az Európa-bajnokság idejére létrehozott EURO2016 elnevezésű menüpont alatt tájékozódhatnak a Franciaországba utazó szurkolók. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.