Csillagközi Simicska-ellenes kampánnyal rúgja be a motort Vajna új rádiója

Média
2016 június 07., 18:13
comments 148

Június 1-én váratlanul elkezdte a sugárzást a Rádió 1, Andy Vajna új rádiója. Korábban DJ FM néven indult a projekt, de valószínűleg lefolytattak egy-két mérést a hallgatók között, és arra jutottak, hogy a Rádió 1 jobban cseng a közönség számára, ezért megszerezték a vonatkozó jogokat.

Sokáig az a hír járta, hogy csak ősszel indul a buli, de pár napja kiderült, hogy Bárány Attila, DJ Junior, Hamvai PG és Metzker Viktória vezérletével már nyáron pörögnek a lemezek a stúdióban. A line up-nál csak a kampány sikerült erősebbre:

a Jediként visszatérő Vajna rádiója mindent elsöprő galaktikus háborúra készül a gonosz, zenegyilkos Simi-birodalommal szemben.

link Forrás

Nem ők kezdték. Történt ugyanis, hogy 2012. januárjában a Simi-birodalomhoz tartozó két zenegyilkos romboló, Class FM Klasztalan és Music FM Muzikbogyó a Médiahatóság támogatásával "levadászta" a néhai Rádió 1 103.9-es frekvenciáját, és helyette a Juventus Rádió űrszondájával szerződött.

A Rádió 1 akkor még messze nem volt Vajnáék vonzáskörzetében, de a filmbiztos és a semmiből feltámadó kis csapata most minden korábbi bűnéért visszavág a Simi-birodalomnak, és

négy évig tartó zenei sötétség után lázadók kis csoportja felveszi a harcot a zenei gyilkosokkal.

Júniustól Budapest végre újra fénybe borul, felszabadulnak az Igazi Mai Slágerek, az egy és igazi halhatatlan rádió pedig megsemmisítő csapást mér a hallgathatatlan rádiókra.

Nem mintha a Simi-birodalmat egy percig sajnálni kellene, de egyrészt a Class FM-et már eladták, másrészt Vajnát és közpénzek milliárdjaival megtámogatott média-csapatát lázadók kis csoportjaként elképzelni olyan, mintha Habony Árpád politikai elnyomásra panaszkodna 2016-ban Magyarországon. Vajna cége legutóbb is akkorát lázadt a rádióért folytatott küzdelemben, hogy tavaly a frekvenciára pályázó egyetlen konkurensét a Médiahatóság páros lábbal rúgta ki a versenyből.

Teljesen váratlanul ért a hír, hogy már megy a Rádió 1, ezért csak rövid belehallgatásra volt időm, de nem kellett csalódnom. Az első reklámblokk a következőképpen indult:

  • leadták a fenti kampányfilm gigászi hangulatú hanganyagát a Simi-birodalom elleni háborúról,
  • lement egy reklám arról, hogy Vajna Tímea már toborozza a 2016-os év szépségkirálynőjét a Miss Universe Hungary választásra,
  • majd egy bejátszás következett, amiben a TV2 legújabb tehetségkutatója, a Star Academy hirdette magát.

A lázadásban mindenesetre nem biztos, hogy magukra maradnak a jedik, mert Vajna körei az elmúlt hetekben már elkezdték a tapogatózást egy másik fővárosi rádió, a Sláger FM környékén.

Ez pedig épp a néhai Juventus frekvenciája, amit annak idején aljas módszerekkel tett magáévá a zenegyilkos Simi-birodalom. Ha sikerülne visszaszerezni a frekvenciát, azzal lehetne igazán kerek és teljes a csillagközi bosszú.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.