Ha most megrendeled az Eb-s biszbaszokat az MLSZ „webshopján”, mire kiesünk, meg is érkezik

futball
2016 június 09., 14:04
comments 50

Ha egy Németh Krisztiános bögréből innál az Európa-bajnokságon, akkor van egy rossz hírünk. Nincs Németh Krisztiános bögre az MLSZ hivatalos „webshopján”, ami valójában egy bookline-os gyűjtőoldal.  

Ez nem a válogatott új, kifejezetten az Eb-re időzített honlapjáról érthető el, onnan egy link sincs rá. Hanem az mlsz.hu-ról, ott be kell menni a szórakozás/szurkolók menübe, és aztán már csak egy kattintás. Ilyen egyszerű.

Bernd Strock nyilván nem árulhatta el a marketingeseknek előre, hogy ki utazik az Eb-re, Németh pedig meg is sérült tavasszal, minek legyártani a bögrét, ha aztán a csatár nem is lesz ott az Eb-n. Mindenesetre a 23-as keretből csak tíz játékost ért az a megtiszteltetés, hogy bögrére kerüljön. Vagyis a kezdőcsapatot sem lehet kirakni az asztalra.

Akkor sincs különösebben jó hírünk, ha te pont Böde-rajongó vagy. Mert Böde-bögre ugyan van, de a kiszállítási ideje 7-11 munkanap. Rosszabb esetben június 24-ére hozzák ki. Addigra a válogatott már két napja túl lesz az utolsó csoportmeccsén. Persze, ha továbbjutunk, akkor különösen nagy kicsnek számít majd. Képzeljük el azt a szerencsétlent, aki csak akkor rendel majd.

Miért lenne más a helyzet az Eb-s autóillatosítóval. Mert olyan is van, szintén tíz játékossal, és ugyancsak 7-11 napos szállítási határidővel.

És még néhány dolog, amit kihoznak a harmadik meccsünk után, akár annak a pár tízezer szurkolónak, amivel számolnak, hogy kimennek Franciaországba szurkolni a válogatottnak.

Magyar labdarúgó-válogatott bongyor fejpánt, 3200 forint.

Pedig erre azt írják, hogy „Az MLSZ bongyor fejpántjával biztos, hogy kitűnik a tömegből. A kameraman éppen az eredetiséget keresi, kis szerencsével biztosan integethet a kivetítőn, és barátai otthonról is megcsodálhatják egyedi frizuráját.” Majd ősszel, a vb-selejtezőkön.

Magyar labdarúgó-válogatott fejernyő, 2750 forint.

„Szeszélyes időben jobb, ha magunkkal visszük a meccsre, hiszen ha elered az eső, csak ebben lehetünk igazi biztonságban.” De nem Franciaországban.

A klasszikus esernyő is pár hetes türelmet igényel, de azt amúgy sem lehetne bevinni a stadionba. Hamarabb kihozzák a pénzcsipeszt, a tarajos fejpántot és a nemzeti színű szilikont, amilyet Németh Szilárd is hord.

Ami viszont van például raktáron: takaró. Sajnos valamiért kék.

Viszont válogatott mez, ha megkésve is, de már van, 22 ezer forintért, póló is, egyéle, fekete, ebbő is csak tíz játékossal.

A legközelebbi tornára pedig talán az MLSZ is számol azzal, hogy a szurkolók kivételesen akarnak is venni valamit, amit az Eb-hez köthető.

És ha netán Bernd Strockot szeretnéd bögrén, párnán, törölközőn, autóillatosítóban vagy bárhogy, akkor mondj le erről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.