Megérdemled, hogy ingyen fesztiválozz a nyáron? Bizonyítsd be!

hirdetés
2016 június 10., 06:47
comments 3
ad

Mondom az ajánlatot.

  • Ingyenjegy a Soundra és a Voltra.
  • Ingyen pia.
  • Ingyen hírnév, siker, csillogás.

Kéne, mi?

Tiéd lehet. Megkaphatod.

Csak egyet kérünk cserébe: vedd a nyakadba Telekom Buddy-t, és rajta keresztül közvetítsd a bulit, szórakoztasd a népet a Balaton Soundról vagy a Voltról.

link Forrás

Mivel a fejedből sem mi, sem a közönség nem tudja kiolvasni azt az egyértelmű tényt, hogy tökéletes Buddy Guide lennél, létrehoztuk a telekombuddy.hu-t. Ide kell feltöltened egy egyperces bemutatkozó videót június 12-ig, ami arról szól, hogy te vagy a király.

Ha ez megvan, ott jönnek képbe a szavazók. Egy Buddy Guide szavazók nélkül olyan, mint... tulajdonképpen nem is létezik. Szüksége van rájuk, mert a szavazók fognak segíteni nekik bejutni a húsz fős döntőbe.

A döntőben már fordul a kocka, zsűri dönt, ki lesz az a fesztiválonként hat (6!) ember, aki Buddy Guide-ként csapathatja.

Jelentkeztél már? Nem? Miért nem? Pedig bárkiből lehet Buddy Guide, aki elég belevaló!

Itt van például Sándor. Csak egy sapkája és egy napszemüvege van, de a személyisége egy konfettivel töltött úszómedencével is felér.

link Forrás

Na és Kimberli? Egy játékmaci és egy üres sziget minden vagyona, de a kisugárzása azt az illúziót kelti, mintha a háta mögött már menne is a buli.

link Forrás

De ez még semmi! Csekkold le a többi jelentkezőt is telekombuddy.hu-n és szavazz arra, aki megérdemli, hogy ingyen bulizzon.

És te se a hetediken főj meg nyáron: jelentkezz, és ha már jelentkeztél, izzítsd be a rajongótáborod! Szavazzon rád az iskola, az utca, a város, az egész Facebook.

Hajrá! Már csak két nap! Mire vársz?

Jelentkezés június 12-ig, szavazás június 14-ig. Részletek, szabályzat, minden más a telekombuddy.hu oldalon!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.