„Mondd meg nekik, hogy a mosdóban vagyok. Jön. Meg fogok halni” – írta az anyjának az egyik srác, akit aztán megölt a terrorista az orlandói melegbárban

Terrorizmus
2016 június 12., 15:55
comments 328

Szombat éjjel egy 29 éves iszlamista terrorista végrehajtotta az Egyesült Államok történetének eddigi legsúlyosabb vérengzését: egy orlandói melegbárban 50 embert megölt és 53-at megsebesített.

Mina Justice, az egyik áldozat, Eddie anyukája megmutatta a fia utolsó sms-eit. A nő a Pulse melegbár előtt próbált kapcsolatba lépni a fiával, aki sms-ekben közvetítette, hogy mi történik.

link Forrás

Eddie arra kérte az anyját, hogy hívja fel a rendőröket, aztán elmondta, hogy bezárkóztak a mosdóba, de a terrorista továbbra is lövöldözik. Az utolsó üzenetei ezek voltak:

„Mondd meg nekik, hogy a mosdóban vagyok. Jön. Meg fogok halni.”

A legutolsó üzenete ez volt: „Elkapott minket, itt van velünk.”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.