Az UEFA oldalt választott a bankárháborúban

futball
2016 június 13., 13:21
comments 20

Franciaországban épp zajlik ugye a foci-Eb, de Magyarországon sem áll meg az élet: nálunk épp bankárháború van. A kormány és a Habony-párti média épp össztüzet zúdít Spéder Zoltánra, az FHB vezetőjére. A támadások mögött pedig többen Csányi Sándort sejtik.

Ha az OTP vezetője nem is szervezi ezt az egészet, annyi biztos, hogy nagyon jól jön neki. Az OTP érdekeit ugyanis kifejezetten sértette, hogy Spéder állami támogatással nagybankká akarta összefogni a takarékszövetkezeteket.

De Csányi most egészen biztosan a Spéder-ellenes leszámolásra koncentrál, a spanyol-cseh meccs közvetítésén ugyanis kétszer is mutatták az OTP első és Magyarország második (vagy első) emberét.

photo_camera Csányi unja magát - először
photo_camera   Csányi unja magát - másodszor

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.