Nem dolgozik és még szét is esik alatta

eu
2016 június 16., 06:37
comments 78

A Politico európai kiadása arról közölt nagy anyagot, hogy az Európai Bizottság 19 hónapja hivatalban lévő elnöke alkalmatlannak tűnik feladata ellátására.

Miközben esik szét az EU (a britek jövő héten szavaznak a kilépésről, a menekültválság végletegik megosztja a tagállamokat, a görög adósságválságnak sose lesz vége) nem képes konszolidálni a helyzetet. Az EU az egyetlen programja, nem hallgat másokra, túlságosan sokat politizál és foglalkozik a bizottság PR-jával, ahelyett hogy érzékenyebben egyeztetne, állítják a cikkben megszólaló kritikusai.

A cikk egyik fő vonala, hogy dolgozni se jár be, nagyon sok időt tölt az irodájától távol, sokszor tűnik el akár négy napra is. Az egészsége se lehet rendben. (politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.