Kicsoda valójában Ilona Kecskemétről, Renáta Kaposvárról és a 32 éves paksi hölgy, aki idegen nyelven beszél?

INTERNET
2016 június 19., 13:50

Aki a kattintások után pénzt akar keresni, bannereket helyez el az oldalán (így tesz a 444 is), és ahogy fejlődik az internet, úgy harap ki belőle egyre nagyobb szerepet a Facebook meg a Google, így nyilvánvalóan a híroldalak meg a blogok hirdetései is megváltoznak.

A magyar internetet így a keresésekre optimalizált vagy sokszor szimplán random Google-hirdetések uralják le, amik hol idióta, hol pedig veszélyes oldalakra visznek át. Ráadásul gyakran vagy nincs semmi értelmük, vagy hazudnak, vagy mindkettő, és még undorítóak is.

Megnéztük, mi a valóság a gyakran felbukkanó hirdetések mögött: kik ezek a csodálatos emberek, akik állítólag magyar kisvárosokban élnek, és mik ezek a csodagennyek, amiket ránk akarnak sózni?

Ilona Kecskemétről

A képen látható nő nem magyar, és nem nyelvet tanul: a dán Annemette Ovlisen 2014-ben egy kísérletben vett részt, amiben egy depresszió gyógyítására szolgáló eszközt tesztelnek.

A 32 éves paksi hölgy

A 32 éves paksi hölgy igazából egy amerikai nő, aki ebben a 3 éves keresztény videóban beszélt Jézusról:

link Forrás

Az 53 éves Ke$ha

Ez az anyuka igazából Ke$ha, az amerikai popsztár még 2012-ben, hidratáló arcmaszkban.

A miskolci hivatalnok

Róla nem sikerült többet megtudni, csak annyit, hogy Lengyelországban meg lengyelként fut.

Renáta Kaposvárról

Ez a XXI. századi tündérmese sem Magyarországon történt: a 48 éves kaposvári Renáta igazából Suzan Jusufi, egy 40 éves düsseldorfi takarítónő, aki heti 20 órában dolgozik, havi 500 euróért, a családja pedig segélyre szorul.

Más ember lett

Azért is látványos a különbség, mert balra Josie Gibson brit celeb látható, jobbra pedig Jennifer Ellison angol modell és színész van.

Fekete mágia tüntette el a ráncait

Itt legalább tényleg ugyanaz a két ember, de nem egy boszorkány trükközése áll a háttérben, hanem egy egyszerű ráncfelvarrás.

14 nap izom

A képeken elvileg egy mindenféle kamu gyúrós oldalak által felkapott testépítő van, de még ha minden igaz, Darren McAllannek akkor is legalább 98 napjába telt, mire így kigyúrta magát.

A szegedi férfi csodagyógyszere

A kenyérfa gyümölcse ehető, bár kellemetlen ízű, úgyhogy diétára jó lehet, de a porckorongsérvet valószínűleg nem gyógyítja meg.

Azonnali izomgyarapodás

A képen látható izé egy Fülöp-szigeteki étel, a balut, ami egy megtermékenyített kacsa- vagy csirketojás, benne egy majdnem kifejlett embrióval. Rengeteg benne a fehérje, de önamgában nem elég az izomtömeg-növeléshez.

7 nap alatt regenerál

A képen látható kakaónövény termése a szervezetben endorfint szabadít fel, ellazítja az izmokat, és energiát ad, ezért vannak klubok, ahol már kokain helyett fogyasztják, de az ízületeket nem fogja regenerálni.

Zsírégető penész

Ez a kép egy lengyel fórumról származik, ahol varázsgomba-termesztők számolnak be a kísérleteikről, ez pedig egy félresikerült rozsos gombásítási kísérlet lehet. Jó eséllyel mérgező is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.