A nap felvétele: így reagált a két kispad a magyar-portugál hat góljára

sport
2016 június 23., 09:50
comments 59
link Forrás

Ezer gól- vagy cselösszefoglalónál is izgalmasabb az a videó, ami semmi mást nem mutat, mint a kispadokat, miközben egymás után lesz 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, aztán 3:3.

Storck mester Gera bombagóljánáll égnek emeli a kezét, mosolyog és tesz egy kis pacsizós tiszteletkör, miközben Fernando "3-1-re kellett volna nyernünk" Santos egy láthatatlan hegedűn játszik a portugál kispad előtt, majd pengeszájjal tapsolni kezd, hogy utána ideges mozdulatokkal biztassa a csapatát.

Nani egyenlítő góljára Storck szinte arcrezzenés nélkül, egy egészen enyhe szájrándulással, Santos felpattanással majd komorbika-járással reagál.

Dzsudzsák megpattanó szabadrúgása előtt mindkét kispadról többen felálltak, a gólra Storck az eddigi legkúlabb pókerarcával, Santos pedig áramütésszerű testrándulással válaszolt, 2-1 ide. Hiába ölelgették egymás ugrálva a magyar cserejátékosok, a mester megőrizte a "szexi hajóskapitány a szülőszoba ajtaja előtt" figurát.

Ronaldo rabona-mozdulattal bepattintott csodagóljára Storck csak csücsörített egyet elismerésében, Santos ököllel a levegőbe csapott és ordított, aztán többször is megismételte a kétkezes öklözést. Storck ekkor már úgy járkált fel-alá, mint egy öltönyös párduc. Santos viszont a gólöröme végén, ki tudja, miért, elmutogatta a dugás egyik nemzetközi jelét. Azt, amikor az ember a nyitott tenyerét ritmikusan ütögeti az öklével. Storck mester érezte, hogy itt több kell a járkálásnál, így ő tapssal és pár utasdítás bekiabálásával fejezte be a kűrjét.

Storck a harmadik gólnál, Dzsudzsák második megpattanó lövésénél már nem bírta hidegvérrel, látványosan ünnepelt és szaladt ölelkezni., hogy uztána azonnal összeszedje magát, és az ünneplő cserejátékosok mögött tovább járkáljon fel-alá, párducjárással. Santos mindeközben bosszúsan csapkodott a levegőbe.

Ronaldo egyenlítőú fejesgólját a magyar kapitány majdnem kőarccal, egy kis szájrándítással és enyhe biccentéssel vette tudomásul, miközben Santos a szokásás öklözős figuráját mutatta be.

Aztán lefújták, Storck mester röviden megrázta az ökölbe szorított kezét és indulhatott az ölelkezős buli.

Bármeddig elnézném!

(via Üllői Százhuszonkilenc)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.