Botrány a Kropotkin utcában: elegük lett a szomszédoknak a félpucéran, ablakon kilógva napozó nőből

bulvár
2016 június 23., 16:56
comments 210

Él egy nő a novoszibirszki Kropotkin utcában, akinek hobbija, ha az időjárás is engedi természetesen, hogy

második emeleti lakásának ablakában napozik. Így:

  • Lábbal kifelé.
  • Félig kilógva.
  • Félpucéran.

Bár ezt a fura szokást nem idén kezdte, a szomszédságnak mostanra lett elege: nem szeretnék, hogy a gyerekeiket ez a látvány fogadja iskolából hazafelé, és amúgy is veszélyes, a napozó nő bármikor kieshet. A lábbarnítás beszüntetésére petíciót írtak a Kropotkin utcában, de ez nem járt sikerrel. A segítségül hívott rendőrök is tehetetlen bizonyultak, nem találtak bűncselekményt, amit miatt intézkedhetnének a nővel szemben. Egyelőre tehát tart

a botrány a Kropotkin utcában.

(meduza.io)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.