Lázár szerint nem lehet komolyan venni Portik Rogánnal szembeni kenőpénzes vádjait

POLITIKA
2016 június 23., 12:52
comments 202

Nem csak azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Nem veszem komolyan, nem foglalkozok vele.

– kommentálta Lázár János a kormány sajtótájékoztatóján, hogy Portik Tamás a minap azt mondta, egyik alkalommal tízmillió forintot vitt Rogán Antalnak egy belvárosi Fidesz-irodába.

Nem lehet komolyan venni olyan emberek által mondottakat, akit 15 éves börtönre ítéltek

– mondta Lázár, finoman megfeledkezve arról, hogy egyébként Portik perében sem a legnagyobb úriemberek vallomásai bizonyították a bűnösséget.

A minisztertársam munkáját végezte külföldön, ez fontosabb, mint hogy egy bűnöző hazudozik. Az ország számára fontos tárgyaláson vett részt.

– mondta Lázár arra, hogy Rogán egy olyan sajtó-háttérbeszélgetésre hivatkozva nem vett részt a bíróság előtti szembesítési tárgyaláson, amiből aztán egy mondat jelent meg a Bild című bulvárlapban

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.