A 360 fokos videót a boldog magyar szurkolók kedvéért találták ki

sport
2016 június 24., 09:24
comments 10
link Forrás

Eddig nem voltam meggyőződve arról, hogy a pillanatnyi érdekességen túl van bármi értelme a 360 fokos felvételi technikának. Aztán azzal jelentkezett Dani, hogy szerda este, a Nagy Budapesti Népünnepély És Utcai Vonulás idején a város több pontján is ilyennel forgattak. Megnéztem és elámultam. Lehet, hogy a 360-as végül a technológiai fejlődés szemétdombjára kerül, de az tuti, hogy tömegesemények felvételére, vagyis nézegetésére nincs ennél jobb dolog.

A kedvenc részem a 0:33-tól kezdődő Deák téri, ahol a lámpaoszlopot érdemes figyelni.

Ha véletlenül nem láttál volna még ilyen videót, a lényege az, hogy a kurzorral bármerre tudsz forogni a képben. Ha a telefonod ismeri, akkor azon még százsszor jobb, mert csak forgatod a mobilt és sikoltozol az örömtől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.