A Tények szerint Kiss László a szabadulása után is molesztált legalább egy lányt

bulvár
2016 június 24., 18:45
comments 174

Pénteken a TV2 híradójában bemutattak egy nőt, Hámori Magdolnát, aki azzal vádolta Kiss Lászlót, a magyar úszóválogatott korábbi szövetségi kapitányát, hogy meg akarta erőszakolni. A cxsaládjával ma már Olaszországban élő Hámori Kiss László tanítványa volt a Spartacusnál, majd gyerekeket oktatott az egyesület úszóóvodájában.

Állítása szerint a hetvenes évek elején történt, hogy Kiss felment hozzá, az uszoda egyik emeleti termébe, bezárta az ajtót, és kergetni kezdte. Hámori szerint

Kiss annyira fel volt ajzva, hogy folyt róla a víz, csak az érdekelte, hogy megerőszakolja valahogy a nőt.

Hámori és Kiss fogócskába kezdtek a teremben álló asztal körül. A lány megfenyegette Kisst, hogy ha csak egy ujjal is hozzáér, lekiabál az uszoda felújításán dolgozó munkásoknak, de Kiss csak nevetett ezen, tudta, hogy a kopácsolás miatt a munkások úgysem hallanák a sikítást.

A nő végül azzal fenyegette meg Kisst, hogy a rendőrséghez fordul, erre pedig az úszó, akit ekkor már el is ítéltek nemi erőszakért, kiment a szobából.

Hámori elmondása szerint évtizedekig magában tartotta a történteket, most az bátorította fel, hogy Kiss egyik áldozata már kamerák elé állt.

Hámori ügye viszont ezért más, mert az eddigi hírek szerint miután Kisst a hatvanas évek elején elítélték nemi erőszak miatt, az úszó jó útra tért, és soha többé nem colt ilyen ügye.

Hámori története azonban már Kiss szabadulása utánról való, így ha igaz, amit a nő állít, akkor az azt jelenti, hogy Kisst a börtön sem térítette észhez. (via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.