Alakul az olimpia, betiltották a riói doppinglabort

sport
2016 június 25., 06:42
comments 12

Újabb kínos fejezet az olimpiai körüli káoszban, hogy a WADA nemzetközi doppingellenes ügynökség most visszavonta a riói doppinglabor akkreditációját.

A WADA nem részletezte, hogy pontosan mi volt az ok azon túl, hogy a labor nem felelt meg a szakmai sztenderdeknek, de a New York Times szerint egy bizonyos doppingügyet kezeltettek félre. A riói azon kevés laborok egyike, amit korábban egyszer már bezártak, 2013-ban, egy Copa America focitorna előtt, hogy egy évvel később kapja vissza az engedélyét.

Az olimpia alatt így minden mintát kénytelenek lesznek külföldön elemezni.

(Via New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.