Északkeleten lehet vihar a meccs idején

időjárás
2016 június 26., 14:08
comments 85

Az Időkép előrejelzése szerint a Dunántúlra hajnalban megérkezett hidegfront miatt délután várhatóak záporok, zivatarok, de jelenleg úgy fest, hogy este csak az északkeleti országrészben.

Ez azért fontos, mert este kilenctől játszik a magyar válogatott Belgium ellen, és alighanem nagy tömegek készülnek szabadtérben nézni a meccset. Ez a jelenlegi állás szerint csak azoknak nem fog simán összejönni, akik az Észak-Alföldi régióban néznék a meccset.

Addig viszont még fordulhatnak elő záporok délebbre is, a front jelenleg észak felé vonul. (Címlapkép: Villámok Salgótarján felett 2015. július 17-én. MTI Fotó: Komka Péter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.