Káromkodásért vették őrizetbe 50 Centet

zene
2016 június 26., 17:13
comments 42

A világ egyik legsikeresebb rappere a karibi Saint Kitts és Nevis szigetállamon lépett fel egy fesztiválon, és helyi rendőrségi közlemény szerint őt és egy társát is őrizetbe vették és vádat emeltek ellenük 'illetlen nyelvhasználat', azaz káromkodás miatt.

50 Cent, azaz Curtis Jackson és egyik kísérőzenésze, Bajar Walter óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Ugyanakkor a karibi országot nem hagyhatják el, hétfőn meg kell jelenniük a bíróság előtt.

photo_camera AFP PHOTO / MAX NASH

A rendőrség nem közölte, hogy pontosan milyen illetlen szavak hangoztak el a szombat esti fellépésen, de a TMZ úgy tudja, hogy a motherfuckerrel volt baja a hatóságoknak. Bármennyire is bizarrnak tűnik ez a történet, ugyanez megtörtént már egy másik rapperrel, DMX-szel is 2003-ban. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.