Orbán Viktor akár el is rappelhette volna, mit gondol a többi európai országról

belföld
2016 június 26., 07:45
comments 188

Ami Gütyülnek Herdsman, az Európának Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint

Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában.

Ezt vasárnap mondta az NKE Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén.

Szerinte Európa számos vezetője nem vállalja a küzdelmet az újkori népvándorlás, a beözönlő törvénytelen és törvénysértő migránsáradattal szemben. Ennek eredménye az európai országokban (persze nem Magyarországon) tapasztalható, ilyen például a

KÖZBIZTONSÁG HANYATLÁSA!

link Forrás

a FENYEGETŐ ERŐSZAK!!

link Forrás

és az ÁLTALÁNOS ELÉGEDETLENSÉG.....

link Forrás

Magyarországra Orbán viktor szerint ezek nem igazak, itt az elmúlt években magyarok milliói kezdtek el újra hinni abban, hogy az ország élhető, biztonságos hely.

Orbán Viktor szerint a mai rendetlen Európa nem talál megoldást "a határokat ostromló illegális migránsok, a virágzó embercsempészet és a terrorizmus" jelentette kihívásokra.

De Magyarországra, ismétlem, ez nem igaz. Magyarországon rendben van minden. Rend van, nincs rendetlenség. Előnyös helyzetben vagyunk és a jövőben is abban leszünk, ezeket a gondolatokat hangsúlyozta Orbán Viktor.

"Minél inkább sikerül önöknek megőrizni a rendet és a rendezettséget Magyarországon, annál nagyobb mértékben javul majd hazánk pozíciója a nemzetek versenyfutásában"

- biztosította az egyetem hallgatóit.

A Brexit-népszavazásról is elmondta a véleményét. Azt mondta, ott az emberek

ismét saját kezükbe veszik sorsuk irányítását, "nem kérnek többé a kioktatásból",

elegük lett a bizonytalanságból, a bénultságból, "a tettek nélküli szóözönből" és abból, hogy lassan nem érezhették otthon magukat Európában.

A miniszterelnök számít rá, hogy az EU most gyorsan meg fog változni.

"Ha leveszünk egy figurát, az egész játék megváltozik, és ha egy tisztet veszünk le - márpedig az Egyesült Királyság tiszt az európai politikában -, akkor mindent újra kell gondolni"

A miniszterelnök szerint az egyenruha ma Magyarországon nem félelmet, hanem tiszteletet kelt, sőt, mi már ott tartunk, hogy a tisztelet mellé a köszönet és a hála érzése is társul.

"A bűnüldöző és rendészeti szervek munkájának eredményeként Magyarország elérte, hogy tartós rend legyen az országban" - jelentette ki sokadjára ugyanazt, csak másképpen megfogalmazva.

Miután elmondta a hallgatóknak és szüleiknek, hogy "önök a hazát szolgálják, és ez nem munkahely, nem állás, hanem hivatás, aki pedig a haza hívó szavának engedelmeskedik, bátor ember", a 219 végzett hallgató letette a tiszti esküt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.