13 év után emeltek vádat egy tatabányai nő ellen, aki 2003-ban megölte az újszülött gyerekét

bűnügy
2016 június 27., 05:57
comments 48

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki 13 évvel ezelőtt megölte az újszülött gyerekét – közölte Reszl Ildikó főügyész az MTI-vel.

Az asszony és a férje Tatabányán élt, a férfi gépkocsivezetőként dolgozott, így sokszor több hónapig távol volt. A nő teherbe esett, de ezt eltitkolta a családja és a környezete elől, majd 2003 októberében a lakásukban életképes fiút szült, de megölte, majd a holttestet lepedőbe csavarta, és egy homokozó mögötti bokornál elrejtette. A nő azonosítását a DNS-vizsgálatok fejlődése tette lehetővé.

A főügyészség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt vádat emelt a tatabányai asszonnyal szemben, és fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.