A Los Angeles-i rendőrség szerint Calum McSwiggan Youtube-sztár megrendezte a homofób támadást maga ellen

bűnügy
2016 június 30., 06:58
comments 50

McSwiggan azt állítja, hogy három férfi verte össze a hét végén egy VidCon-rendezvény után egy klubban. Állítása szerint kórházba kellett mennie, három foga eltörött, és hat öltéssel kellett összevarrni a homlokát, a rendőrség pedig „másodrendű állampolgárként” bánt vele.

link Forrás

A rendőrség viszont azt állítja, hogy először kimentek a helyszínre a férfi hívására, aki azt mondta, megtámadták, de nem láttak rajta sérülést. Később pedig le is tartóztatták, mivel szemtanúk szerint garázdálkodott (egy kocsit rongált meg). A rendőrségi fotón nem is látszik sérülése, sőt állításuk szerint látták, ahogy magának okoz sérülést a cellájában a telefonnal. Innen vitték kórházba.

link Forrás

A 25 éves férfi azt írja, többet nem mondhat az ügyben, mert a bíróság fogja meghallgatni. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.