Sárkányrepülővel keresték a 86 éves bugaci asszonyt

bűnügy
2016 június 30., 07:07
comments 17

Hétfőn 11 órakor hívták a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságot, hogy egy 86 éves bugaci asszony eltűnt az otthonából, pedig azt egyedül rég nem hagyta el. Utoljára a hozzátartozói látták, előző este, otthon.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök egy szolgálati nyomkövető kutyával és a bugaci polgárőrséggel meg helyi önkéntesekkel keresni kezdtek: a rendőrök a kutatásba a környező kapitányságoktól kértek segítségét, hiszen az asszony feltehetően kigyalogolt az illetékességi területükről. A keresésben még egy sárkányrepülőt is bevetettek.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A kunszállási körzeti megbízott, Gondi Zoltán r. zászlós 14:45 perckor Fülöpjakab környékén meglátta az eltűnt asszonyt, aki a kiszáradás jeleit mutatva zavartan viselkedett. Az is kiderült, hogy a földutakon a lakott területeket kikerülve gyalogolt. A kiérkező mentőknek adták át az asszonyt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.